O le a le faʻaaogaina o le 1-Methoxy-2-propanol?

1-Methoxy-2-propanol cas 107-98-2 o se vailaʻau faʻapitoa faʻapitoa faʻatasi ma le tele o faʻaoga faʻapisinisi.O se vai manino, leai se lanu ma se manogi manaia.O lona fua fa'atatau ole C4H10O2.

 

O se tasi o faʻaoga muamua o le 1-Methoxy-2-propanol cas 107-98-2 o se solvent.E sili ona aoga i le faʻamavaeina o suauʻu, resins, ma waxes, ma avea ma mea aoga i le tele o mea faʻamamaina ma faʻamama.E faʻaaogaina foʻi e fai ma solvent i le gaosiga o vali, faʻapipiʻi, ma isi vailaʻau.E le gata i lea, e masani ona aofia ai i mea teuteu ma mea e teu ai le tagata lava ia e avea o se solvent ma humectant.

 

O lo'o fa'aogaina fo'i le tu'ufa'atasi e fai ma so'o fa'atasi i vali latex.A'o mago le vali, o le 1-Methoxy-2-propanol cas 107-98-2 e fesoasoani i vaega o le resin e fa'afefiloi fa'atasi, ma fausia ai se mea e sili atu ona maopoopo ma umi.O le mea lea e avea ai ma mea taua i le tele o mea e sili ona lelei o vali.

 

O le isi faʻaoga o le 1-Methoxy-2-propanol o se fesoasoani fesoasoani i le gaosiga o meataalo semiconductor.E faʻaaogaina e manifinifi ma faʻapipiʻi le dopants ma solvents o loʻo faʻaaogaina i le faagasologa o le gaosiga, faʻamautinoa o loʻo tufatufa tutusa ma faʻapipiʻi lelei i le meaʻai.

 

Ona o lona maualalo oona, 1-Methoxy-2-propanol cas 107-98-2 o loʻo faʻaaogaina foi e fai ma meaʻai.E masani ona aofia i totonu o mea tao tao, gelatin, ma puddings e faʻaleleia ai o latou tino ma faʻalautele lo latou ola.E le gata i lea, ona o le maualalo o le mamafa o le ausa, e masani ona faʻaaogaina e fai ma faʻafefe i mea manogi ma mea manogi.

 

1-Methoxy-2-propanol cas 107-98-2 o loʻo faʻaaogaina foi e avea o se solvent ma faʻamautu i totonu o le gaosiga o le suauu.E fa'aaogaina e su'e mai ai le suau'u mai fa'atanoa, ma fa'amautu le suau'u mama ma le kesi fa'alenatura pe a felauaiga.I totonu o fale gaosi oloa, e faʻaaogaina e avea o se solvent ma diluent i vailaʻau faʻasaina.

 

Aotelega, 1-Methoxy-2-propanol cas 107-98-2 o se vailaʻau faʻapitoa e sili ona lelei ma aoga faʻatasi ai ma le tele o faʻaoga tau pisinisi.E ala i le avea o se solvent, coalescing agent, fa'agaioiga fesoasoani, ma mea'ai fa'aopoopo, e iai sona sao taua i le tele o gaosiga ma gaosiga fa'agasologa.Ona o le tele o ana aoga ma le maualalo o le oona, e foliga mai o le a avea pea ma mea taua i le tele o alamanuia mo tausaga a sau.

 

fetū


Taimi meli: Tes-13-2023