Om Phenothiazine CAS 92-84-2

Hva er Phenothiazine CAS 92-84-2?

Phenothiazine CAS 92-84-2 er en aromatisk forbindelse med den kjemiske formelen S (C6H4) 2NH.

Ved oppvarming og i kontakt med sterke syrer brytes den ned og produserer giftig og irriterende røyk som inneholder nitrogenoksider og svoveloksider.

Rask reaksjon med sterke oksidanter kan skape fare for antennelse.

applikasjon

1. Fenotiazin er et mellomprodukt av fine kjemikalier som narkotika og fargestoffer.Det er et syntetisk materialetilsetningsstoff (polymerisasjonshemmer for produksjon av vinylon), insektmiddel for frukttre og dyreavvisende middel.Det har betydelige effekter på nematodene til storfe, sauer og hester, for eksempel vridd mageorm, knuteorm, munndempende nematode, Chariotis-nematode og sauefinhals-nematode.

2. Også kjent som tiodifenylamin.Fenotiazin CAS 92-84-2 brukes hovedsakelig som polymerisasjonshemmer for akrylesterbasert produksjon.Det brukes også til syntese av medisiner og fargestoffer, samt tilsetningsstoffer for syntetiske materialer (som polymerisasjonshemmere for vinylacetat og råmaterialer for antialdringsmidler av gummi).Det brukes også som et insektmiddel for husdyr og som et insektmiddel for frukttrær.

3. Fenotiazin CAS 92-84-2 brukes hovedsakelig som en utmerket polymerisasjonshemmer for vinylmonomerer og er mye brukt i produksjon av akrylsyre, akrylat, metakrylat og vinylacetat.

Lagringsforhold

Dette produktet bør forsegles og oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Pakk i 25 kg forede plastposer, vevde ytterposer eller plastfat.Oppbevares på et kjølig, tørt og ventilert lager.Unngå fuktighet og vann, solbeskyttelse og hold deg unna gnister og varmekilder.Lett lasting og lossing under transport for å forhindre emballasjeskader.

Stabilitet

1. Når den lagres i luften i lang tid, er den utsatt for oksidasjon og blir mørkere i fargen, og viser sublimeringsegenskaper.Det er en svak lukt som er irriterende for huden.Brannfarlig når den utsettes for åpen ild eller høy varme.
2. Giftige produkter, spesielt når produkter med ufullstendig foredling blandes med difenylamin, kan inntak og innånding føre til forgiftning.Dette produktet kan absorberes av huden, forårsake hudallergier, dermatitt, misfarging av hår og negler, betennelse i konjunktiva og hornhinnen, samt stimulere mage-tarmkanalen, skade nyrer og lever, forårsake hemolytisk anemi, magesmerter og takykardi.Operatører bør bruke verneutstyr.De som tar det ved en feil, bør umiddelbart gjennomgå mageskylling og få behandling.

TPO

Innleggstid: 17. mai 2023