produsentleverandør BPADA Cas No: 38103-06-9

BPADA Cas No: 38103-06-9er hvitt krystallinsk pulver, og polyeterimidet fremstilt av bisfenol A type dietyldianhydrid (BPADA) monomer er en av de smeltbare polyimidene, som ikke bare opprettholder forskjellige utmerkede egenskaper til polyimid, men også har prosesseringsegenskapene til generell plast, er billig og er egnet for fremstilling av tynnveggede produkter og produkter med komplekse strukturer.

BPADAkan brukes som hovedråstoff for å produsere polyimidprodukter og kompositter.Vi har en moden produksjonslinje, og denBPADAprodusert er av høy renhet, over 99,5% standard, med gode metallioner og farger.

Vi er stolte av vår evne til å tilby produkter av høy kvalitet til en rimelig pris, da vi mener at innovasjon bør være tilgjengelig for alle.Våre konkurransedyktige priser og raske leveringstider sikrer at våre kunder kan stole på oss for alle deres BPADA-behov.

Med våre rimelige priser, raske leveringstider og urokkelige forpliktelse til kvalitet, kan du stole på at du er i gode hender medBPADA.

Hvis du leter etterBPADA,BPADA Cas No: 38103-06-9,Ta gjerne kontakt med oss ​​når som helst.


Innleggstid: 10-apr-2023