Produksjonsleverandør av propylenkarbonat i engros med REACH-sertifisering

Propylenkarbonat er fargeløs eller svakt gul væske.Det er varmt salgsprodukter.

 

Vi har 2 fabrikker, lokalisert i Shandong og Jiangsu, med en årlig produksjon på 20 000 tonn propylenkarbonat

Det er nok lager for alle kunder, og kan sendes raskere med hver bestilling.

Bladalkohol

* For spesifikasjon avPropylenkarbonatsom følger.

Varer

Spesifikasjoner

Produktnavn

Propylenkarbonat

CAS

108-32-7

Utseende

Fargeløs væske

Renhet

≥99,5 %

Farge (Co-Pt)

≤20

Vann

≤0,1 %

 

 

* For søknad som følger

Dette produktet kan brukes som et høyeffektivt løsemiddel for å fjerne karbondioksid fra petroleumsgass, petroleumskrackingsgass, oljefeltgass og syntetisk ammoniakkråstoffgass;i tekstilindustrien kan det brukes som et hjelpe- og fargefikserende middel for syntetiske fibre;i batterier I industrien kan den brukes som et utmerket medium for litiumbatterier;i polymerindustrien kan den brukes som løsningsmiddel for polymerer.

【Bruk 1】
UV-herdbare belegg og blekk
【Bruk 2】
Brukes som en stasjonær væske og løsemiddel for gasskromatografi, og også brukt i syntese av høymolekylære polymerer
【Bruk 3】
Brukes som oljeaktig løsningsmiddel, spinneløsningsmiddel, olefin, aromatisk hydrokarbonekstraktant, karbondioksidabsorber, dispergeringsmiddel for vannløselige fargestoffer og pigmenter, etc.
【Bruk 4】
Dette produktet er et polart løsningsmiddel, brukt som mykner, et spinneløsningsmiddel, et vannløselig fargestoff og et dispergeringsmiddel for plast.Det kan også brukes som ekstraksjonsmiddel for oljeaktige løsningsmidler og olefiner og aromatiske hydrokarboner.Propylenkarbonat som elektrolytten til batteriet tåler sterkt lys, varme og kjemiske endringer.Det har også visse bruksområder i geologisk mineralbehandling og analytisk kjemi.I tillegg kan propylenkarbonat også erstatte fenolharpiks som trelim, og brukes også til å syntetisere dimetylkarbonat.
【Bruk 5】
Propylenkarbonat (108-32-7) brukes som et høyeffektivt løsemiddel for å fjerne karbondioksid fra petroleumsgass, petroleumskrackingsgass, oljefeltgass og syntetisk ammoniakkråstoffgass, og kan også brukes som mykner, spinnende løsemiddel eller vannløselige Sexfargestoffer, pigmentdispergeringsmidler, oljeaktige løsningsmidler og ekstraksjonsmidler for olefiner og aromatiske hydrokarboner;den kan også brukes som et utmerket medium for litiumbatterier i batteriindustrien
【Bruk 6】
Som et høyeffektivt løsemiddel kan det brukes til å fjerne karbondioksid fra petroleumsgass, petroleumskrackingsgass, oljefeltgass og syntetisk ammoniakkråstoffgass.Det kan også brukes som mykner, spinneløsningsmiddel eller vannløselig fargestoff, pigmentdispergeringsmiddel, oljeaktig løsningsmiddel og ekstraksjonsmiddel for olefiner og aromater.

applikasjon

* Lagringsforhold

Oppbevares på et kjølig, ventilert lager.Holdes unna brann og varmekilder.bør holdes unna oksidasjonsmiddel, må ikke oppbevares sammen.Utstyrt med passende variasjon og mengde brannutstyr.Lagringsområder bør være utstyrt med nødutløsningsutstyr og egnet inneslutningsmateriale.

Dette produktet er pakket i jernfat og lagret på et kjølig og ventilert sted, vekk fra brannkilder.Lagring og transport i henhold til forskriftene for brannfarlige kjemikalier.

 

*Stabilitet

1. Unngå kontakt med sterke oksidanter.

Kjemiske egenskaper: Delvis nedbrytning skjer over 200 ℃, og en liten mengde syre eller alkali kan fremme nedbrytningen.Propylenglykolkarbonat kan også gjennomgå rask hydrolyse ved romtemperatur i nærvær av syrer, spesielt baser.

2. Giftigheten til dette produktet er ukjent.Vær oppmerksom på å forhindre fosgenforgiftning under produksjon.Verkstedet skal være godt ventilert og utstyret skal være lukket.Operatører bør bruke verneutstyr.

3. Finnes i flue-cured tobakksblader og røyk.


Innleggstid: Jun-01-2022