Miconazole nitrat CAS 22832-87-7 harga pabrik

Katerangan pondok:

Miconazole nitrat CAS 22832-87-7 dina harga alus


  • Ngaran Produk :Miconazole nitrat
  • CAS:22832-87-7
  • MF:C18H15Cl4N3O4
  • MW:479.14
  • EINECS:245-256-6
  • Karakter:produsén
  • Paket:1 kg/kg atawa 25 kg/drum
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    Ngaran produk: Miconazole nitrat

    CAS: 22832-87-7

    MF: C18H15Cl4N3O4

    MW: 479.14

    EINECS: 245-256-6

    Titik lebur: 170-185 C

    Kapadetan: 1.5000 (estimasi kasar)

    Indéks réfraktif: 1.6200 (perkiraan)

    Suhu neundeun: 2-8°C

    Warna: bodas nepi off-bodas

    Merck: 14.6178

    Spésifikasi

    Ngaran Produk Miconazole nitrat
    Penampilan Bubuk bodas
    Kasucian 99% mnt
    MW 479.14
    Bungkusan 1 kg / kantong atawa 25 kg / drum atawa dumasar kana sarat customer urang

    Aplikasi

    1.Miconazole nitrat CAS 22832-87-7 nyaéta ubar antifungal spéktrum lega pikeun ngubaran inféksi jamur jero.

    2. Obat antifungal

    pangmayaran

    1, T/T
    2, L/C
    3, Visa
    4, kartu kiridit
    5, Paypal
    6, Jaminan perdagangan Alibaba
    7, Uni Kulon
    8, MoneyGram
    9, Sajaba ti éta, kadang urang ogé nampa Alipay atanapi WeChat.

    pamayaran

    Panyimpenan

    Disimpen dina gudang garing sarta ventilated.

    Stabilitas

    Stabil dina suhu sareng tekanan normal

    Hindarkeun kontak sareng oksidan anu kuat

    FAQ

    1. Dupi anjeun nyadiakeun layanan ngaropéa?
    RE: Sumuhun, tangtosna, urang tiasa customsize produk, labél atawa packagings nurutkeun tungtutan anjeun.

    2. Kumaha jeung iraha kuring bisa meunangkeun harga?
    RE: Taroskeun ka kami kalayan tungtutan anjeun, sapertos produk, spésifikasi, kuantitas, tujuan (palabuhan), jsb, teras kami bakal ngadugikeun dina 3 jam kerja saatos kami nampi patarosan anjeun.

    3. Istilah pamayaran mana anu anjeun nampi?
    RE: Kami nampi T / T, L / C, Alibaba, PayPal, Western Union, Alipay, WeChat Pay, jsb.

    4. Istilah dagang mana anu biasana anjeun lakukeun?
    RE: EXW, FCA, FOB, CFR, CIF, CPT, DDU, DDP, jsb Gumantung kana tungtutan Anjeun.

    FAQ

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali