wilujeng sumping di parusahaan urang

Starsky International Holdings Ltd ayana di puseur ékonomi panggedéna di Cina-Shanghai.Kami parantos komitmen kana R&D, produksi sareng penjualan bahan kimia langkung ti 12 taun.Kami ngagaduhan hak impor sareng ékspor mandiri, sareng ogé tiasa nyayogikeun sababaraha sertipikat produksi, sapertos ISO9001, ISO14001, Halal, Kosher, GMP, jsb.

Kami gaduh dua pabrik di propinsi Shandong sareng Shanxi.Pabrik urang nutupan wewengkon 35000m2 sarta mibanda leuwih ti 500 pagawe, nu 80 pagawe anu insinyur senior.

bisnis utama urang ngawengku API, kimia organik, kimia anorganik, aditif dahareun jeung rasa & fragrances, katalis jeung agén bantu kimiawi, jsb Sajaba ti éta, urang ogé bisa nyadiakeun layanan ngaropéa dumasar kana tungtutan konsumén '.

Filosofi bisnis urang nyaeta customer munggaran tur ngungudag situasi win-win.Urang bakal tetep nyadiakeun produk kualitas luhur sarta jasa hébat ka konsumén urang.

Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun sagala tungtutan.

  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

  • pamayaran fléksibel

    pamayaran fléksibel

  • Pangiriman langkung gancang

    Pangiriman langkung gancang