Babagan awake dhewe

Starsky International Holdings Limited

Babagan Perusahaan

Starsky international holdings Co., Ltd. minangka kombinasi R&D, produksi, lan dodolan.

Kita wis spesialis ing impor lan ekspor produk kimia kanggo luwih saka 12 taun.Kita wis nglayani 8,000+ pelanggan ing luwih saka 100 negara saka sak ndonya, Uga wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo para pelanggan.Layanan sawise-sales online 24 jam, kanthi cepet nanggapi kabutuhan saben pelanggan.

"Customer pisanan, nggawe pelanggan wareg, lan menang-menang karo pelanggan" Iku nguber langgeng kita.

Kantor pusat dumunung ing pusat ekonomi paling gedhe ing China lan uga kutha pelabuhan internasional sing misuwur --- Shanghai.Starsky duwe area kantor sales independen lan luwih saka 50 staf sales ekspor profesional.Siji-sijine nyedhiyakake kawruh teknis profesional lan jawaban kanggo macem-macem pitakonan marang para pelanggan.Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi saben syarat para pelanggan.

We look nerusake kanggo lan welcome kanggo gabung kita ing sembarang wektu.

1
2
3

Babagan Pabrik

Saiki, Kita duwe rong pabrik, dumunung ing provinsi Shandong lan Shanxi.Pabrik kita nutupi area 35000 m2, lan duwe luwih saka 500 buruh, sing 80 buruh minangka insinyur senior.Kita duwe peralatan produksi majeng lan teknologi produksi sing diwasa, Lan wis setya ngasilake produk sing berkualitas.

4
pabrik6
pabrik5
pabrik4
pabrik3
pabrik2

Pemasaran

Bisnis utama kita kalebu API, Bahan Kimia Organik, Bahan Kimia Anorganik, Rasa & Wewangian

Katalis & Pembantu lan Liyane.Kejabi, kita uga bisa nyedhiyani layanan selaras adhedhasar panjaluk pelanggan.Kita duwe hak impor lan ekspor independen.Produk kasebut wis diekspor menyang luwih saka 100 negara ing saindenging jagad.Kaya AS, Inggris, Prancis, Jerman, Thailand, Bangladesh, Vietnam, Myanmar, Korea Selatan, Rusia, Timur Tengah, Pakistan, Turki, Ukraina, lsp.

wadhah-2
wadhah-1
wadhah-4
wadhah-3
wadhah-paket-6
wadhah-paket-5

Sertifikat kita

Kanggo kualitas produk, kita duwe sistem pemantauan kualitas produk sing lengkap.100% mesthekake yen saben kumpulan produk minangka produk berkualitas tinggi sing cocog karo standar kualitas. Kita duwe sawetara sertifikat sing diterbitake dening institusi sing relevan Kaya ISO9001, ISO14001, Halal, Kosher, GMP, lsp.

Filosofi bisnis kita yaiku pelanggan pertama lan ngupayakake kahanan win-win.Kita bakal tetep nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanggo para pelanggan.

Welcome kanggo hubungi kita kanggo panjaluk sembarang.

6 (1)
6 (2)
6 (3)