Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa aku njaluk sawetara conto saka sisih sampeyan?

Ya mesthi.Kita pengin menehi 10-1000 g sampel gratis kanggo sampeyan, sing gumantung saka produk sing sampeyan butuhake.Kanggo barang, sisih sampeyan kudu nanggung, nanging kita bakal mbalekake sampeyan sawise sampeyan nggawe pesenan akeh.

Apa MOQ sampeyan?

Biasane MOQ kita 1 kg, nanging kadhangkala uga fleksibel lan gumantung saka produk.

Apa jinis pembayaran sing kasedhiya kanggo sampeyan?

Disaranake sampeyan mbayar dening Alibaba, T / T utawa L / C, lan sampeyan uga bisa milih kanggo mbayar PayPal, Western union, MoneyGram yen nilai kurang saka USD 3000. Kajaba iku, kadhangkala kita uga nampa Bitcoin.

Kepiye babagan lead time?

Kanggo jumlah cilik, barang kasebut bakal dikirim menyang sampeyan sajrone 1-3 dina kerja sawise mbayar.
Kanggo jumlah sing luwih gedhe, barang kasebut bakal dikirim menyang sampeyan sajrone 3-7 dina kerja sawise mbayar.

Suwene aku bisa njaluk barang sawise mbayar?

Kanggo jumlah cilik, kita bakal ngirim dening kurir (FedEx, TNT, DHL, etc) lan biasane bakal biaya 3-7 dina kanggo sisih sampeyan.Yen sampeyan
pengin nggunakake baris khusus utawa kiriman online, kita uga bisa nyedhiyani lan bakal biaya bab 1-3 minggu.
Kanggo jumlah gedhe, kiriman kanthi segara bakal luwih apik.Kanggo wektu transportasi, butuh 3-40 dina, sing gumantung saka lokasi sampeyan.

Apa layanan sawise-sales sampeyan?

Kita bakal ngandhani kemajuan pesenan, kayata persiapan produk, deklarasi, tindak lanjut transportasi, adat istiadatpitulungan reresik, etc.