Kabar

  • Apa 5-Hydroxymethylfurfural mbebayani?

    5-Hydroxymethylfurfural (5-HMF), uga CAS 67-47-0, minangka senyawa organik alami sing asale saka gula.Iki minangka penengah utama ing produksi macem-macem bahan kimia, digunakake minangka agen perasa ing industri panganan, lan digunakake ing sintesis macem-macem obat ing phar...
    Waca liyane
  • Apa gunane Nn-Butyl benzene sulfonamide?

    Nn-Butylbenzenesulfonamide, uga dikenal minangka BBSA, minangka senyawa kanthi nomer CAS 3622-84-2.Iki minangka zat serbaguna sing bisa digunakake ing macem-macem industri amarga sifat unik.BBSA umume digunakake minangka plasticizer ing produksi polimer lan minangka komponèn ...
    Waca liyane
  • Apa TBAB beracun?

    Tetrabutylammonium bromide (TBAB), MF yaiku C16H36BrN, minangka uyah amonium kuarterner.Biasane digunakake minangka katalis transfer fase lan ing sintesis organik.TBAB minangka bubuk kristal putih kanthi nomer CAS 1643-19-2.Amarga sifat-sifat unik, iki minangka re ...
    Waca liyane
  • Apa Trimethylolpropane trioleate digunakake?

    Trimethylolpropane trioleate, uga TMPTO utawa CAS 57675-44-2, minangka senyawa serbaguna lan terkenal kanthi macem-macem aplikasi.Ester iki asalé saka reaksi trimethylolpropane lan asam oleat, sing ngasilake prodhuk kanthi macem-macem panggunaan industri....
    Waca liyane
  • Apa Desmodur RE?

    Desmodur RE: Sinau babagan panggunaan lan mupangat isosianat Desmodur RE minangka produk saka kategori isosianat, khusus sing ditunjuk CAS 2422-91-5.Isosianat minangka bahan utama ing produksi macem-macem produk poliuretan, lan Desmodur RE ora ana ...
    Waca liyane
  • Apa Sodium phytate aman kanggo kulit?

    Sodium phytate, uga dikenal minangka inositol hexaphosphate, minangka senyawa alami sing diekstrak saka asam Phytic.Amarga akeh keuntungane, asring digunakake ing produk perawatan kulit.Sodium phytate nduweni nomer CAS 14306-25-3 lan populer ing industri kosmetik amarga aman ...
    Waca liyane
  • Apa asam phytic?

    Asam phytic, uga dikenal minangka inositol hexaphosphate, minangka senyawa alami sing ditemokake ing wiji tanduran.Iki minangka cairan kenthel sing ora ana warna utawa rada kuning, nomer CAS 83-86-3.Asam phytic minangka senyawa serbaguna kanthi macem-macem kegunaan lan mupangat, nggawe ...
    Waca liyane
  • Apa umur simpan Desmodur RFE?

    Desmodur RFE, uga dikenal minangka tris (4-isocyanatophenyl) thiophosphate, minangka agen curing sing akeh digunakake ing industri adesif.Desmodur RFE (CAS No.: 4151-51-3) minangka crosslinker polyisocyanate sing nyedhiyakake kinerja sing apik ing macem-macem aplikasi adesif.Ver...
    Waca liyane
  • Apa panggunaan Trioctyl Citrate TOP?

    Trioctyl Citrate (TOP) cas 78-42-2 minangka jinis plasticizer sing akeh aplikasi ing macem-macem industri.Iki minangka cairan sing ora ana warna lan ora ana ambune sing kompatibel karo macem-macem plastik, kayata polivinil klorida, resin selulosa, lan karet sintetis.Mangkene sawetara kegunaan lan keuntungan ...
    Waca liyane
  • Apa gunane TBP?

    Tributyl phosphate utawa TBP minangka cairan transparan sing ora ana warna kanthi ambu ora enak, kanthi titik nyala 193 ℃ lan titik didih 289 ℃ (101KPa).Nomer CAS yaiku 126-73-8.Tributyl phosphate TBP akeh digunakake ing macem-macem aplikasi industri.Dikenal duwe apik ...
    Waca liyane
  • Apa gunane Sodium iodate?

    Sodium iodate minangka bubuk kristal putih, larut ing banyu, kanthi larutan banyu netral.Ora larut ing alkohol.Non combustible.Nanging bisa ngobong geni.Sodium yodate bisa nyebabake reaksi kasar nalika kontak karo aluminium, arsenik, karbon, tembaga, hidrogen peroks ...
    Waca liyane
  • Apa seng iodida larut utawa ora larut?

    Zinc iodide minangka bubuk granular putih utawa meh putih kanthi CAS 10139-47-6.Mboko sithik dadi coklat ing udhara amarga ngeculake yodium lan duwe deliquescence.Titik lebur 446 ℃, titik didih udakara 624 ℃ (lan dekomposisi), kapadhetan relatif 4,736 (25 ℃).Eas...
    Waca liyane