добредојдовте во нашата компанија

Starsky international holdings Ltd. се наоѓа во најголемиот економски центар на Кина - Шангај.Ние сме посветени на истражување и развој, производство и продажба на хемикалии повеќе од 12 години.Имаме независни права за увоз и извоз, а исто така можеме да обезбедиме некои сертификати за производство, како што се ISO9001, ISO14001, Халал, Кошер, GMP итн.

Имаме две фабрики во провинцијата Шандонг и Шанкси.Нашите фабрики зафаќаат површина од 35000м2 и имаат повеќе од 500 работници, од кои 80 работници се високи инженери.

Нашата главна дејност вклучува API-и, органски хемикалии, неоргански хемикалии, адитиви за храна и вкусови и мириси, катализатори и хемиски помошни агенси итн.

Нашата деловна филозофија е клиентот на прво место и потрагата по понудената ситуација.Ќе продолжиме да обезбедуваме производи со висок квалитет и одлични услуги за нашите клиенти.

Добредојдовте да не контактирате за какви било барања.

  • Обезбедување на квалитет

    Обезбедување на квалитет

  • Флексибилно плаќање

    Флексибилно плаќање

  • Побрза испорака

    Побрза испорака