mirë se vini në kompaninë tonë

Starsky International Holdings Ltd. ndodhet në qendrën më të madhe ekonomike të Kinës-Shanghai.Ne kemi qenë të përkushtuar për R&D, prodhimin dhe shitjet e kimikateve mbi 12 vjet.Ne kemi të drejta të pavarura të importit dhe eksportit, dhe gjithashtu mund të ofrojmë disa certifikata prodhimi, si ISO9001, ISO14001, Halal, Kosher, GMP, etj.

Ne kemi dy fabrika në provincën Shandong dhe Shanxi.Fabrikat tona mbulojnë një sipërfaqe prej 35000 m2 dhe kanë më shumë se 500 punëtorë, nga të cilët 80 punëtorë janë inxhinierë të lartë.

Biznesi ynë kryesor përfshin API-të, kimikatet organike, kimikatet inorganike, aditivët e ushqimit dhe shijet dhe aromat, katalizatorët dhe agjentët ndihmës kimikë, etj. Përveç kësaj, ne mund të ofrojmë gjithashtu shërbime të personalizuara bazuar në kërkesat e klientëve.

Filozofia e biznesit tonë është klienti i pari dhe ndjekja e situatës fituese.Ne do të vazhdojmë të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të shkëlqyera për klientët tanë.

Mirë se vini të na kontaktoni për çdo kërkesë.

  • Sigurimi i cilësisë

    Sigurimi i cilësisë

  • Pagesë fleksibël

    Pagesë fleksibël

  • Dorëzimi më i shpejtë

    Dorëzimi më i shpejtë