Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Mund të marr disa mostra nga ana juaj?

Po sigurisht.Ne dëshirojmë t'ju ofrojmë 10-1000 g mostër falas, e cila varet nga produkti që ju nevojitet.Për transportin e mallrave, pala juaj duhet të përballojë, por ne do t'ju rimbursojmë pasi të bëni porosinë me shumicë.

Cili është MOQ juaj?

Zakonisht MOQ ynë është 1 kg, por ndonjëherë është gjithashtu fleksibël dhe varet nga produkti.

Çfarë lloj pagese është në dispozicion për ju?

Ne ju rekomandojmë të paguani me Alibaba, T/T ose L/C, dhe gjithashtu mund të zgjidhni të paguani me PayPal, Western union, MoneyGram nëse vlera është më pak se 3000 USD. Përveç kësaj, ndonjëherë ne pranojmë edhe Bitcoin.

Po në lidhje me kohën e udhëheqjes?

Për sasi të vogla, mallrat do t'ju dërgohen brenda 1-3 ditëve të punës pas pagesës.
Për sasi më të madhe, malli do t'ju dërgohet brenda 3-7 ditëve të punës pas pagesës.

Sa kohë mund t'i marr mallrat e mia pas pagesës?

Për sasi të vogla, ne do të dërgojmë me korrier (FedEx, TNT, DHL, etj) dhe zakonisht do të kushtojë 3-7 ditë në anën tuaj.nëse ti
dëshironi të përdorni linjë speciale ose dërgesë ajrore, ne gjithashtu mund të ofrojmë dhe do të kushtojë rreth 1-3 javë.
Për sasi të mëdha, dërgesa nga deti do të jetë më e mirë.Për kohën e transportit, duhen 3-40 ditë, që varet nga vendndodhja juaj.

Cili është shërbimi juaj pas shitjes?

Ne do t'ju informojmë për ecurinë e porosisë, si përgatitja e produktit, deklarimi, përcjellja e transportit, doganaasistencë për zhdoganim, etj.