Ole numera CAS ole Sodium nitrite?

Ole numera CAS oleO le sodium nitrite o le 7632-00-0.

Sodium nitriteose fa'aputuga fa'aletino fa'atasi ai ma le fua fa'a kemikolo NaNO2.E leai se manogi, pa'epa'e i le samasama, tioata tioata e so'a i le vai ma e masani ona fa'aaogaina e fai ma fa'asao mea'ai ma se mea fa'apipi'i lanu.O le sodium nitrite e faʻaaogaina foi i le tele o mea tau alamanuia, e pei o le gaosiga o vali, pigments, ma vailaʻau paʻu.

O se tasi o faʻaoga muamua osodium nitrite is o se fa'asao mea'ai.E fa'aopoopoina i aano o manufa'ato'aga e pei o le pua'a, ham, ma sosisi e taofia ai le tupu a'e o siama leaga ma fa'amautinoa e tumau pea le fou o le oloa mo se taimi umi.O le sodium nitrite o loʻo faʻaaogaina foi e fai ma lanu faʻapipiʻi i aano o manufaʻamālōlōina, ma tuʻuina atu ia i latou le lanu piniki uiga faʻatasi ma tagata faʻatau.

Sodium nitriteo lo'o iai fo'i isi fa'aoga i le fa'alapotopotoga tau taumafa.E fa'aaogaina e fai ma vaila'au mea'ai i nisi o oloa, e pei o i'a ulaula ma sisi.E fa'aaogaina fo'i i le gaosiga o piko ma isi fualaau faisua tu'uapa e puipuia ai le pala.

A osodium nitriteo loʻo faʻaaogaina muamua i le alamanuia o meaʻai, e faʻaaogaina foi i isi talosaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o mea pāpā ma o se faʻalavelave faʻaleagaina i nisi o gaioiga faʻapisinisi.O le sodium nitrite o loʻo faʻaaogaina foi e fai ma sui faʻaititia i nisi o vailaʻau.

E ui i le tele o lona faʻaaogaina,sodium nitrite he pei o nisi o atugaluga o le soifua maloloina.O le taumafaina o le maualuga o le sodium nitrite ua feso'ota'i ma le fa'ateleina o le a'afiaga o nisi o ituaiga o kanesa.Ae ui i lea, o le aofaʻi o le sodium nitrite o loʻo faʻaaogaina i meaʻai e masani lava ona i lalo ifo o le maualuga e mafua ai se lamatiaga ogaoga.

Aotelega,sodium nitriteose vaila'au aoga ma taua e tele lona aoga i o tatou olaga i aso taitasi.E ui e taua le nofouta i ona tulaga lamatia o le soifua maloloina, o le faʻaaogaina tatau o le sodium nitrite i meaʻai ma isi faʻaoga e mafai ona fesoasoani e faʻamautinoa le faʻaauau pea o le saogalemu.

Afai e te manaʻomia, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou i soo se taimi, matou te i ai pea iinei.

fetū

Taimi meli: Nov-10-2023